fbpx

Wat onwijs leuk dat je interesse hebt in de gratis analyse voor een tekening!
Het is mijn missie om ouders te helpen hun kind(eren) nóg beter te begrijpen. En waar gewenst ook te helpen in het bereiken van hun dromen en wensen.

Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen en hen de kans te geven dit gratis van mij te krijgen heb ik deze constructie bedacht.
Iedere maand kies ik 2 inschrijvingen uit. Op de laatste dag van de maand maak ik mijn keuze. Voor de derde dag van de maand erna ontvang je een mailtje van mij als ik jou heb uitgekozen. Als je niets hoort heb ik jou helaas niet gekozen. Maar geen zorgen! Je kunt iedere maand opnieuw meedoen en gewoon weer kans maken!

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je verhaal te horen!

Met vriendelijke groeten, Laura Brandt

Ik ga zorgvuldig om met jouw privacy. Door op ‘verstuur’ onderaan dit formulier te klikken ga je akkoord met het privacy beleid en de algemene voorwaarden