fbpx

Wat gaan we doen?

Bij deze bijeenkomst ligt de focus op mens figuren. 
Als kinderen nog erg jong zijn begint dat met de welbekende ‘stokpoppetjes’ waarbij ieder lichaamsdeel een streep is. Alleen het hoofd heeft vaak een ronde vorm.

Binnen deze dag ga je ontdekken waarom de ‘stokpoppetjes’ alleen een ronde vorm in het hoofd hebben en de rest nog geen vorm heeft gekregen.
Daarna lopen we ook de andere lichaamsdelen langs. Wat gebeurt er in het lijf van een kind als het groter wordt? En hoe beleeft een kind dat emotioneel gezien?
Onderwerpen die je zou kunnen zien zijn zindelijkheid of het wisselend van tanden bijvoorbeeld. 
Maar ook grotere veranderingen die wel betrekking hebben op het lijf maar meer over het kind als persoon gaan… denk aan sociale interactie of seksuele voorkeur(en).

Daarnaast ontdek je ook veel over wie deze persoon is én welk stukje ze van zichzelf op dat moment aan het ontwikkelen zijn. Is dit meer een denker of een doener? Of juist meer een gevoelsmens?

Tot slot gaan we bij de mens tekeningen ook doorlopen waar een kind tegenaan loopt in het contact met de buitenwereld. Wat is de rol binnen het gezin en voelt hij of zij zich daar prettig bij? 

Krijgen ze voldoende uitdaging op school of is het juist wat teveel misschien?

Wanneer?

 

12 januari 2023

De investering

Deze bijeenkomst wordt gehouden op onderstaande locatie.

Starttijd: 9:30

Eindtijd: 16:00

De luxe lunch is inbegrepen. De prijs voor de workshop MensTekeningen is €145 ex btw per persoon.

Er is plek voor 15 deelnemers. Wil je een grotere groep laten deelnemen aan de workshops of wil je bij jou op locatie een workshop voor je collega’s organiseren? Neem dan contact op. Voor grotere groepen maak ik een passend aanbod, afhankelijk van jullie wensen en mogelijkheden.

Waar?

Alle workshops worden gehouden op de trainingslocatie in Grootebroek (Noord-Holland).

Per trein, auto en bus dit gemakkelijk te bereiken. Je kunt gratis voor de deur parkeren en het openbaar vervoer stopt op loopafstand.