fbpx

Wat gaan we doen?

Bij deze bijeenkomst  ga je inzoomen op de verschillende soorten huizen in een tekening. Je leert er onder andere in herkennen hoe de thuissituatie van een kind is. Daarnaast ontdek je via welke signalen je meer te weten komt over de ouder-kind relatie én over de relatie tussen de ouders onderling. Wat een kind daar allemaal over oppikt is wonderbaarlijk veel!

We gaan het ook hebben over de onderdelen die een huis kan hebben zoals een deur, ramen, een schoorsteen en ga zo maar verder. Ieder deel heeft zijn eigen betekenis en zijn eigen symboliek die past bij dat specifieke kind.

Tot slot gaan we ook kijken naar andere huizen zoals flats, en bungalows. Maar denk ook meer richting fantasie: Kastelen, boomhutten of iglo’s.

 

Wil jij ontdekken hoe een kind zijn eigen thuis situatie ervaart, wat er mogelijk speelt tussen alle gezinsleden én hoe een kind zich in het algemeen voelt tegenover de buitenwereld (denk aan onzeker, je open durven stellen, eerlijk zijn etc)… Dan is deze workshop perfect voor jou!

 

Wanneer?

Deze unieke workshop wordt gegeven op:

 

22 december 2022

19 januari 2023

De investering 

Deze bijeenkomst wordt gehouden op onderstaande locatie.

Starttijd: 9:30

Eindtijd: 16:00

De luxe lunch is inbegrepen. De prijs voor de workshop ‘HuisTekeningen’ is €145 ex btw per persoon.

Er is plek voor 15 deelnemers. Wil je een grotere groep laten deelnemen aan de workshops of wil je bij jou op locatie een workshop voor je collega’s organiseren? Neem dan contact op. Voor grotere groepen maak ik een passend aanbod, afhankelijk van jullie wensen en mogelijkheden.

Waar?

Alle workshops worden gehouden op de trainingslocatie in Grootebroek (Noord-Holland).

Per trein, auto en bus is dit gemakkelijk te bereiken. Je kunt gratis voor de deur parkeren en het openbaar vervoer stopt op loopafstand.