fbpx
Wij hebben Laura leren kennen als een vriendelijke, betrouwbare en fijne vrouw met haar hart op de juiste plek. Mijn dochter liep tegen het naar school gaan aan en liep op veel gebieden achter. Een klas overdoen zat er niet in en ze heeft erg veel schoolwisselingen gehad. Ze raakte de motivatie kwijt voor het leren in het algemeen. Daar hadden wij Laura voor gevraagd en dat werkte perfect. Ze weet precies hoe en wat wel en niet lukt. Om angsten te overwinnen nam Laura één van haar hondjes mee. Ook voor mijn andere kinderen met deze angsten pakte dat heel erg goed uit. Mij dochter heeft zelfs na een paar keer de hond aan de riem mee naar buiten genomen. echt super top. haar angst is nog niet weg maar rent ook niet meer weg! Ze gaat nu ook met meer plezier naar school en vraagt steeds wanneer Laura weer komt. Wij zijn super blij met Laura en onze paden zullen zeker nog eens kruizen gaan. Dank voor het luisteren, advies, en hulp.
Sandra Kuijper
Moeder van 4 kinderen
Ik en mijn partner liepen tegen een probleem op met onze jongste dochter (3). Ze had heftige driftbuien. Wij wisten ons geen raad meer. Dit probleem bij het consultatiebureau neergelegd en een verwijzing gekregen naar Laura. Na een intake hebben we twee maanden wekelijk met Laura een sessie gedaan. Laura liet ons zien dat wij met een paar kleine aanpassingen al heel erg veel verschil konden maken voor onze dochter. Laura wist precies uit te lichten wat er nodig was én nam ook de tijd om alle opties met ons door te nemen. Geen 9-5 mentaliteit maar iemand die echt met je meedenkt! Wij zijn Laura zo verschrikkelijk dankbaar. Ik zou het zo weer doen!
Michel Jacobs
Vader van 3 kinderen
Op advies van de kinderopvang kwam ik met mijn 2 jarige zoon bij Laura terecht. Hij was erg huilerig en ik wist niet zo goed wat ik daarmee aan moest. Het eerste gesprek met Laura voelde al snel vertrouwd. Ze is erg aardig en luistert goed naar je. Aan de hand van enkele tekeningen van mijn zoon kon ze ook al veel vertellen over hoe hij zich voelde. Al snel vielen er een paar puzzelstukjes op zijn plaats. Laura heeft mij ook veel tips gegeven die we gaan uitvoeren. Ik raad iedereen aan om dit traject met Laura te volgen. Ik ga in ieder geval door met het vervolg traject.
Natasja van den Hout
Moeder van 1 zoon
In het najaar van 2020 ben ik bij Laura terecht gekomen via de IB'er (intern begeleider) van de basisschool van onze zoon (11). Hij begon zich steeds meer te misdragen in de klas, er was thuis meer ruzie en hij ging steeds meer op straat hangen. We maakten ons erg veel zorgen maar konden niet tot hem doordringen. Na ruim 4 maanden met Laura te hebben gewerkt merkten we zowel thuis als op school veel verschil en verbeteringen in zijn gedrag. Laura is deskundig, heeft ervaring, komt met praktische oplossingen en kan die erg goed uitleggen. Haar vertrouwen in ons is zo belangrijk geweest. Ik kreeg als ouder steeds het gevoel dat ze ons begreep. Bedankt Laura!
Andrea Verhagen
Moeder van 2 zoons

 

    Heb je genoeg gelezen en wil je aan de slag?

 

Laura spendeerde 5 keer ongeveer een uur met mijn dochter aan de tekentafel. Ik zag meteen dat mijn dochter zich op haar gemak voelde bij Laura, ze begonnen te tekenen en tijdens het tekenen heerlijk te kletsen met elkaar. Mijn dochter werd op leuke manieren uitgedaagd tijdens het tekenen. Ze vraagt nu (weken later) nog wel eens of de teken mevrouw weer eens komt. Dit was een super positieve ervaring!
Nikki Zoet
Moeder van 2 dochters
Bijzondere ervaring gehad met mijn gepeste dochter (14). Wat een verademing! Al bij onze eerste kennismaking met Laura blijkt ze precies te hebben wat we zochten: hartelijkheid gecombineerd met helderheid. De begeleiding bij ons thuis heeft al met al drie maanden geduurd. We hebben erg veel gehad aan de inzichten en tips die we van Laura kregen. Het zelfvertrouwen van mijn dochter is weer toegenomen en haar angst voor andere kinderen is vrijwel verdwenen. Erg bedankt Laura, we hopen dat nog veel mensen van jouw hartelijke deskundigheid mogen genieten.
Victor Bruinisse
Alleenstaande vader van 1 dochter