fbpx

MEGA Deal! 58% korting Stopt Over:

*NIEUW* Ontvang Smelt-Momenten In Overvloed  – Geniet NU Van Razendsnelle En Bewezen Opvoed Strategieën, Die Ook Nog Eens Ervoor zorgen dat je kind naar je gaat luisteren ZONDER dat je boos hoeft te worden.

Het ‘Strijdvrij Opvoeden Programma’ bevat alleen de aller makkelijkste en behulpzaamste manieren speciaal ontwikkeld voor als je positief en blijvend resultaat wilt zien in het gedrag vanje kind.  

Makkelijk om uit te voeren en op iedere situatie toe te passen. De stappen zijn super eenvoudig en activeren je kind om zich positief op te stellen. Ze geven je kind het zelfvertrouwen en de kunde om het eigenhandig te doen.Allemaal bewezen technieken en geschikt voor elk moment van de dag.Wat voor het hele gezin heerlijk genieten is en grote kans dat je ook nog eens tijd overhoudt!

Wat je kan verwachten:

 • 5 Simpele stappen voor jou, je kind en je hele gezin
 • Duidelijke posters en praatplaten
 • Levenslang toegang voor iedere nieuwe uitdaging
 • Nooit meer er alleen voor staan
 • Elke maand een live vragen sessie met mij
 • Aan de slag wanneer het jou uitkomt én op de manier die het beste bij jou past!
 • Elke maand een LIVE sessie over een ander onderwerp van unieke experts
 • Online platform met vele unieke extra’s, helemaal GRATIS (zie verdere uitleg)

De voordelen van het Strijdvrij Opvoeden programma:

De band tussen jou en je kind groeit en bloeit keihard

Jullie hebben weer heerlijke momenten samen waar jullie beiden intens van genieten.

Op iedere situatie toepasbaar  Keer op keer, bij wat voor bui dan ook. Deze stappen zijn universeel inzetbaar!

Je staat er nooit alleen voor

Je kunt eindeloos gratis sessies bijwonen.  Met masterclasses van unieke experts, een forum met chat met oudere ouders én live vragenuurtjes met mij! Even geen tijd? Je kunt alles terugkijken wanneer het jou uitkomt.

STRIJDVRIJ GARANTIEAls jij niet binnen 30 dagen minder strijd hebt, krijg je gewoon je geld terug.

Misschien herken je het volgende:

 • Je hebt tientallen (verouderde) opvoedboeken in de kast staan, maar nemen allemaal te veel tijd in beslag om te lezen, laat staan uit te voeren…
 • Je vindt het lastig om iedere dag opnieuw te moeten bedenken hoe je dat ene moment nu wél soepel gaat laten verlopen, daardoor is het bij voorbaat al stressvol…
 • Je wilt niet straffen en schreeuwen tegen je kind. Je weet dat het ook heel veel stress, verdriet en boosheid bij je kind brengt… 
 • Je wilt graag harmonie in huis maar dan wel makkelijk en snel…
 • Je wilt niet iedere dag het wiel uitvinden en vind het fijn als je op de automatische piloot de dagelijkse dingen soepel kunt laten verlopen…
 • Je twijfelt of dat wat je nu doet schadelijk is voor de ontwikkeling van je kind…

Overal in Nederland en België zijn Mannen en Vrouwen Lyrisch over dit snelle StrijdVrij Programma ❤️

Heerlijk duidelijk en inderdaad zo snel!! Iedere dag doe ik weer een stukje. Past perfect in mijn drukke leventje en ik ben ook nieuwe kussens voor de bank gaan kopen (die werden steeds gesloopt). Ben er super blij mee. Dank!Michelle 🙂

Geweldig. Dit heb ik nodig. Ik sta nu niet meer dagelijks te schreeuwen en huilen als ze weer eens niet luisteren. De tweede module heeft er zelfs voor gezorgd dat ik ben gestopt met roken. Ik hoef nu niet meer ‘af te koelen’ buiten haha. Mijn zus gaat er nu ook mee aan de slag!

Naomi

Hoi Laura,  

Je bent een topper. Ik heb alles van jou en ook je online programma’s en je e-books. Zo leuk en lekker down to earth hoe je dit uitlegt. Ik hou niet van zweverig en al die onzin. Jij weet perfect de brug te slaan tussen emoties en de Hollandse nuchterheid, love it! Ga zo door! Liefs Claudia

Yo Laura,  

Ik wilde even snel dit met je delen: mijn zoon zette vanmiddag ineens zelf de tv uit, ging zijn handen wassen en aan tafel klaar zitten!! Terwijl ik nog aan het koken was keek ik met open mond toe. Briljant en wonderbaarlijk! Dit had ik veel eerder moeten doen, had me een hoop stress en tijd gescheeld! Bedankt Laura, ik ga vanavond de volgende module doen, dan kan ik nog meer van dit soort “smelt-momenten” hebben zoals jij dat zo leuk zegt. 

See you, Jeroen

In 5 stappen Strijdvrij zijn is geweldig!

De 5 stappen naar strijdvrij opvoeden leveren ongelooflijke resultaten. Mijn jeugdzorg collega’s gebruiken ze maar al te graag. Ook activeren de simpele stappen jouw omgeving. Denk aan je partner, opa’s en oma’s of de leerkrachten. Zij gaan verschil merken en willen aan boord meevaren! Doordat deze stappen ten alle tijden in te zetten zijn kun je gewoon genieten van je tijd met je kind samen. En je kunt heerlijk ontspannen op de bank neerploffen aan het einde van een dag die uitsluitend druk was met je werk en alle leuke dingen die je met je kind deed! Probeer het zelf maar en sta versteld van de resultaten die je behaald met de simpele, leuke en praktische handvatten.Geen gekke poespas of rare beloftes, je hebt razendsnel een gezellig kind wat open staat voor wat jij van hem of haar wilt! 🚀

Ik wil echt niet overdrijven maar wat waar is, is waar! Of je nu niks te doen hebt of een drukke dag hebt gehad, je hoeft niet meer je favoriete serie te missen.

Zo ga je het doen;

1. Je kijkt of leest de sessies.2. Pakt de poster erbij of doet het uit je hoofd.3. Binnen 15 minuten geniet je van heerlijke gezelligheid (of rust als je dit gebruikt om je kind soepeltjes in bed te leggen).Je kunt er altijd vanop aan en ik heb zelfs last minute tactieken voor je klaar staan die je á la minute kunt inzetten. Handig zodat je ook bij onvoorziene omstandigheden weet wat je kunt doen. Voorkomen is natuurlijk fijn maar ik weet ook dat dat niet altijd lukt. Deze tools zorgen ervoor dat je dan ook deze bui, oftewel deze brand de baas bent. Je hoeft niet al gillend een noodplan in te schakelen en de brandweer te bellen maar pakt gewoon de blusdeken, dit kun je zelf fixen! 

Voorbeeld van wat je krijgt:

Elke week (26x) staat er een korte & praktische sessie voor je klaar.

Genieten van soepele en leuke manieren zodat je tijd overhoudt en lekker kan ontspannen op de bank? Zo doe je dat 🚀 😍.

Ik vind het super fijn om na een drukke dag even tot rust te kunnen komen op de bank. Hiervoor heb ik de Strijdvrije omgangstools in het leven geroepen. Zo creëer ik echt mijn eigen ontspan momentje en hier kan een welness of spa niet tegenop. Dit bespaart je ook nog eens een hele hoop geld.

1 dag naar de sauna/spa/masseur gaan kost je bijna meer dan dit geweldige snelle programma. 

En de sauna is slechts genieten in dat moment… zodat je thuis komt in een tornado is dat effect al snel weg. Maar dit programma is blijvend, niet voor slechts één dagje. Ook jij kunt vanaf nu de krachtige tools in huis halen zodat er tijd over blijft waar je happy van wordt.

Hier zie je mij met een vader en zijn twee kinderen. Wat een pret hadden we om al deze tekeningen te maken!

Een druk leven en toch een kind wat naar je luistert? Zonder dat je boos hoeft te worden? Het gaat je eindelijk lukken met mijn “Strijdvrij in 5 stappen” programma!

“Heerlijk genieten van dagen vol smelt-momenten, knuffels en gezelligheid

Wat ga jij bereiken met de 5 Strijdvrije ouderschaps-stappen?

Stel je eens voor hoe geweldig het is al je iedere dag binnen een minuut aan tafel zit. En dan zet je kind ook nog eens uit zichzelf de tv uit en zodra jij het fornuis uit draait. 

De 5 Strijdvrije stappen staan voor:

Nooit meer drama om ieder klein detail.Nooit meer uren discussie voeren met je kind (en verliezen).Nooit meer tot 10 hoeven tellen.Nooit meer te weinig tijd over houden om te ontspannen.Met mijn 5 Strijdvrije stappen ontvang je daadwerkelijk de aller sterkste en meest efficiënte manieren die je nergens anders kunt vinden. Zo ben jij verzekerd van je resultaat!

Wat je allemaal krijgt:

1. High level training: Strijdvrij opvoeden

Krijg direct toegang tot de aller beste en snelste manieren van strijdvrij opvoeden.

 • 5 simpele stappen, bestaande uit 26 korte sessies 
 • Praktische posters en praatplaten
 • Emotie meters en andere tools voor je kind
 • Handig werkboek met ruim 40 tools en tips die je zo kunt overnemen
 • Iedere bui van mijlenver zien aankomen en kunnen ombuigen of zelfs voorkomen!
 • Levenslange toegang, met korting tot de andere trainingen
 • Gemakkelijk via een app op je telefoon te gebruiken
 • Oneindig veel variatie mogelijkheden die je levenslang kunt inzetten voor iedere fase in het leven van je kind!
 • En nog veel meer…

🤩Maar dit is zeker nog niet alles 🤩

Naast deze geweldige snelle technieken krijg je ook nog direct toegang tot maar liefst 2 NIEUWE bonussen 😍

BONUS #1:  Live groeps-sessies voor al je vragen (POPULAIR)

Een geweldig snelle manier om je blokkades en twijfels te doorbreken [AANRADER]

 • Elke maand een nieuwe sessie met een eigen onderwerp.
 • Ik deel de nieuwste inzichten met jou
 • Uitgebreid de kans om aan mij voor te leggen waar je tegenaan loopt. Daarmee voorkom je dat je vastloopt maar juist ten alle  tijden die stijgende lijn vasthoudt!!

BONUS #2: Masterclasses met unieke experts

Verwen je gezin met de allerbeste experts in het vakgebied die jij nodig hebt.

 • Past perfect bij jouw gezin.
 • Ideaal voor ouders die nóg meer de diepte in willen gaan om nog meer resultaten te zien. Pas op, dit kan bijna ‘verslavend’ werken als je hier eenmaal van geproefd hebt.
 • Zorgt voor unieke inzichten en technieken waar je anders nooit aan gedacht zou hebben.
 • Om van te smullen zo vol humor en simpel.
 • Omzeilt iedere wachtlijst.
 • Ard op de foto hiernaast is één van de vele voorbeelden. Andere expert gebieden die je gratis aangeboden krijgt zijn bv autisme, echtscheiding, tweelingen, seksualiteit en nog veel meer.

Ard Nieuwenbroek. Contextueel psychotherapeut. Gespecialiseerd in faalangst, perfectionisme en somberheid bij kinderen en jongeren.

Nog even alles op een rijtje…

 • Direct toegang tot jouw 5 stappen strijdvrij opvoeden plan+ bonussen.
 • Vandaag al minder (lang) strijd voeren met je kind
 • Weten wat jouw kind nodig heeft om over een obstakel heen te komen
 • Je kind alle benodigde vaardigheden aanleren voor het volwassen leven zoals zelfstandigheid, vrienden maken, concentratie vergroten, eigen grenzen aangeven, om hulp vragen en nog veel meer
 • Makkelijk om je kind naar je te laten luisteren.
 • Activeert je kind tot een positieve houding.
 • Alles staat voor je klaar. Je hoeft dan ook niets zelf nog uit te gaan zoeken en kunt direct genieten.

Relaxter, gelukkiger, soepeler en meer tijd over – of je geld terug! Gebruik nu het 5 Stappen Strijdvrij Opvoed Programma voor 30 volle dagen!

Adviesprijs € 699,00Je bespaart 58%

Pssst dat is omgerekend minder dan €0.01 per dag. Ben jij bereid die investering te maken voor je gezin?

Wat je kan verwachten:

 • Levenslang toegang tot de online community
 • 5 simpele stappen naar Strijdvrij opvoeden
 • Maandelijkse LIVE sessies met mij voor al je vragen en obstakels
 • Ik ben altijd bereikbaar voor als je ergens mee zit, óók buiten de live sessies om!
 • Maandelijkse gratis Masterclasses met unieke experts
 • Standaard hoge korting op nieuwe trainingen en gratis gebruik maken van de nieuwste lessen in je eigen high level training
 • 30 dagen uitproberen met de niet-goed-geld-terug garantie
 • Te gebruiken op je telefoon via een handige app

PS: Onthoud dat deze effectieve manieren niet alleen veel discussies voorkomen maar zorgen ook voor een betere band tussen jou en je kind! Het is dus niet alleen nuttig maar ook nog eens heerlijk genieten van al die extra knuffels die ze jou spontaan komen brengen. En je kunt na een lange drukke dag er altijd vanop aan dat dit werkt.

Pak nu even een moment voor jezelf om je voor te stellen hoe het voelt:

 • Als je dagelijks al je taken af krijgt zonder je gezin te kort te doen op enig vlak
 • Als je genoeg tijd over hebt om te ontspannen door de efficiënte technieken
 • Als je kind zich veilig genoeg voelt om jou te vertellen waar hij zich zorgen over maakt
 • Als je kunt genieten zonder je slecht & schuldig te voelen
 • Als het je nu wél lukt om die gezellige ouder te zijn waarbij alles soepel gaat en iedereen altijd over fantaseert
 • Als je na je werk thuiskomt in een huis waar geen speelgoed rondslingert.
 • Als je weet wat er in het koppie van je kind omgaat ZONDER dat dat gezegd hoeft te worden.
 • Als je samen met je gezin geniet van de tijd die jullie samen doorbrengen 
 • Als je aan het einde van de dag voldaan en ontspannen je ogen sluit 

GARANTIES Strijdvrij Opvoeden Programma

Geen risico met mijn 30 dagen niet goed-geld terug garantie

Mijn 30 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie

Mocht je binnen 30 dagen om welke reden dan ook, besluiten dat deze high level training niet voor jou geschikt is, dan krijg je 100% je geld terug. Het enige dat je hoeft te doen is een mailtje sturen. Je krijgt als het ware 30 dagen de tijd om al deze lekkernijen te bekijken en te gebruiken.

Veelgestelde vragen:

Adviesprijs €699,00Je bespaart 58%

Copyright © HoMe-Consult.nl 2017 – 2022 Privacyverklaring  HoMe Consult – Korenhof 1 – 1773AT Kreileroord  KVK: 69671087 BTW: NL002302463B16